Kwaliteitsmedewerker Sociaal Domein – Actief Werkt! Uitzendbureau – Middelburg

Wij zijn, voor de periode van 2-3 maanden, op zoek naar een kwaliteitsmedewerker voor 32 uur per week.

Als kwaliteitsmedewerker heb je een kritische blik om de kwaliteit te verhogen/ waarborgen. De kwaliteitsmedewerker binnen het Sociaal Domein heeft daarnaast een brede interesse op het gebied van WMO en jeugd. Als kwaliteitsmedewerker zorg jij voor de verbinding tussen beleid en uitvoering. Enerzijds lever je input voor beleidsontwikkelingen door het vertalen van signalen uit de uitvoering, anderzijds vertaal jij beleidsstukken in richtlijnen voor de uitvoerende collega's.Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een tijdelijke functie, 32 uur per week, naar verwachting twee tot drie maanden.
Het salaris bedraagt maximaal € 4.048,- bruto per maand (functieschaal 9), gebaseerd op een werkweek van 36 uur.

Vaardigheden

Voor het invullen van deze brugfunctie tussen beleid en uitvoering zoeken wij een verbinder met een HBO werk- denkniveau en een afgeronde relevante opleiding. Je hebt ervaring als kwaliteitsmedewerker en kunt direct aan de slag. Je hebt kennis van de Jeugdwet en/ of WMO en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Verder heb je ervaring met projectmatig werken,

Lees hier meer