Orderbegeleider – Grando Keukens & Bad – Middelburg

JobID=10.0.07

Ben jij graag technisch bezig en heb je affiniteitmet keukens? Vind jij het bovendien een uitdaging om iedere order100% volledig en foutloos te krijgen? Lees dan verder, want wijzoeken voor Grando Keukens & BadMiddelburg een orderverwerker ;Wat zoeken wijWe zijn voor de afdelingorderverwerking op zoek naar een allround orderverwerker. Alsorderverwerker ben je een belangrijke schakel tussen de verkoop,onze leveranciers en klanten. Nadat de keuken verkocht is neem jijde order over van de verkoopadviseur en zorg je ervoor dat deze opde juiste wijze wordt verwerkt. Hiermee sta je aan de basis van deklanttevredenheid. Je controleert de orders op juistheid entechnische haalbaarheid. Zo controleer je het meetrapport envergelijk je deze met de order en de tekeningen. Voor de juisteafwikkeling onderhoud je met regelmaat contact met deverkoopadviseur en onze leveranciers. Wanneer je helemaal zekerbent dat de keuken voor 100% in orde is, bestel je deze bij onzeleveranciers. Jouw doel is het bereiken van een 100% juistelevering van de keuken bij de klant. Dit is dan ook de reden dat jede bestelde keuken blijft volgen totdat deleveranciersbevestigingen door jou akkoord zijn bevonden. Daarnaastondersteun je ook de verkoopadviseurs en ben je bereikbaar voorvragen vanuit de showroom omtrent technische mogelijkheden. Tevensverzorg je het gehele traject van eventuele servicemeldingen enmaak je leidingschema’s.

Voor het vervullen vandeze functie vragen wij:

– Technische ervaring(bij voorkeur in de keukenbranche)
– Geen 9 tot 5mentaliteit
– Jij kan secuur en gedetailleerdwerken
– Jij bent stressbestendig

Wat bieden wijGrando Keukens & BadMiddelburg biedt je een uitdagende baan in een snelgroeiendeprofessionele omgeving. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf teontwikkelen tot een keukenspecialist. Hierdoor kun je onze klantenverrassen met jouw kennis en kunde en draag jij bij aan een hogemate van klanttevredenheid. Ook bieden wij:

-Marktconform salaris;
– Goede secundairearbeidsvoorwaarden
– Werken in een familiebedrijf dus,korte lijnen, informele en gezellige sfeer
-Reiskostenvergoeding
Wie zijnwijGrando Keukens & Bad groeit! Met 36vestigingen in Nederland is Grando een succesvolle keuken- enbadkamer formule. Een sterke organisatie met prachtige showrooms opmarkante plaatsen. Maar vooral ook een goed product, perfectebegeleiding, klantvriendelijkheid en onberispelijke service engarantie. We zijn dan ook trots op wat we hebben bereikt, maar volambitie om nóg beter en groter te worden! En dat kan uitsluitendmet hulp van enthousiaste vakmensen. Grando Keukens & Bad biedteen uitdagende baan in een jong en enthousiast team.Geïnteresseerd?Herken jij jezelf inhet profiel en voldoe jij aan de functie-eisen? Stuur dan je CV,pasfoto en motivatie naar onderstaand mailadres of solliciteeronline via de solliciteerknop.

Grando Keukens& BadContactpersoon: Kai GoosenEmail: naar aanleiding van dezevacature wordt niet op prijs gesteld

Lees hier meer…