Klantenservice Medewerker – careermaker – Middelburg

Bedrijfsomschrijving

DELTA Fiber Nederland is het snelst groeiendeinternet- en telecombedrijf van Nederland. De organisatie groeit inrap tempo, wat ook kansen voor jou oplevert. Ze zijn gevestigd inMiddelburg, 10 minuten lopen van treinstation Middelburg. Met hetOV ben je dus zo bij jouw nieuwe job! Je gaat hier te werk alsKlantenservice Medewerker in een open en gezellig team. Je kuntjezelf ontwikkelen door het volgen van interne trainingen, jekrijgt 1-op-1 coaching en je hebt mogelijkheden om verder te komenin je loopbaan. Binnen deze functie kom je in aanmerking met denieuwste ontwikkelingen in de telecom- en klantcontactbranche en gaje probleemoplossend, ondersteunend en klant- en salesgericht tewerk.

Functieomschrijving

Delta Fiber staat voor klanttevredenheid en service.Dit zijn twee factoren waar jij samen met een team van gezelligecollega’s voor gaat zorgen! Jij gaat ervoor zorgen dat een Deltaklant weer tevreden de telefoon ophangt, met vraagstukken over hetinternet, de televisie, telefonie en abonnementen, die dankzij jouzijn beantwoord! Tevens ga je vanuit een servicegericht oogpuntjouw commerciële kant laten zien aan het eind van een gesprek. Deklant belt jou op met een vraag, en jij kan het service-gesprekmoeiteloos ombuigen naar een sales-gesprek! Je luistert naar debehoeftes van de klant en je weet hier feilloos op in te spelen.Als Klantenservice Medewerker ben jij het visitekaartje van DeltaFiber en zorg je ervoor dat klanten naar tevredenheid wordengeholpen!

Functie-eisen

  • Je zoekt een job voor minimaal 20 totmaximaal 40 uur per week;
  • De afdeling isgeopend van maandag tot en met vrijdag tussen de werktijden 08:00uen 21.00u en zaterdag tussen 09:00u en13:00;
  • Je bent minimaal 2 avonden per week enom de 3 weken een zaterdagbeschikbaar;
  • Beschikbaar en gemotiveerd vooreen betaalde training van 5 weken;
  • Je bentcommunicatief sterk en hebt een gezonde dosis klantbegrip engeduld;

Arbeidsvoorwaarden

  • Het salaris is vastgesteld op €11,05 brutoper uur;
  • Volledige reiskostenvergoeding opbasis van OV en kom je met eigen vervoer krijg je €0,19 cent perkilometer;
  • Naast het salaris bouw je ook 8%vakantiegeld op;
  • Leuke, prettige en informelewerksfeer;
  • Uiteenlopende kansen voorontwikkeling binnen de organisatie door middel van coachinggesprekken en trainingen.

Klik hier om te solliciteren