Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig) – Cedrah – Middelburg

JobID=10.0.07

Kun je goed luisteren, ben je een doorzetter, werkje ordelijk en heb je overtuigingskracht? En heb je daarnaast eendiploma verzorgende IG? Kom werken als verzorgende!

 

Wat ga je doen? Je geeft bewoners depersoonlijke verzorging die ze nodig hebben en stimuleert hen bijhet uitvoeren van ADL-activiteiten. Daarbij is het belangrijk datje de levensgeschiedenis van de bewoners kent. Hierdoor bouw je eenpersoonlijke band op met de bewoners. Je stimuleert het behoud vande eigen regie en de waardigheid van de bewoners.
Jeneemt deel aan het afdelingsoverleg en voert daarnaast taken uitdie passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in hetzorgproces. Ook beantwoord je de vragen en zorgen van de bewonersen hun familie en verwijst deze zo nodig door. Een afwisselendebaan dus, waarin je je hart kunt ophalen aan het omgaan met mensen.

 

Lees hier meer…