Service Monteur Machines Slootonderhoud | Machinebouw – wr – Middelburg

JobID=4.0.11

Over het bedrijf:

 • Wij ontwikkelen en bouwen unieke en veelzijdige machines.
 • Ben jij een veelzijdige service monteur?
 • Heb je kennis van mechanica en hydrauliek?

Vaste baan: Service Monteur Machines | WTB | 2.300 – 3.400 | Service Monteur

Wij ontwikkelen en bouwen veelzijdig inzetbare machines van wereldklasse. Unieke machines die zijn uitgegroeid tot een fenomeen. Wereldwijd zijn wij het meest verkochte merk in de markt van sloot-, beplantings- en bermonderhoud. Dit alles maakt dat onze machines vaak worden geïmiteerd, maar nooit worden geëvenaard.
Bij ons werk je in een innovatieve, technische organisatie. Kenmerkend voor onze organisatie is het enthousiasme voor het vak en de informele werksfeer gericht op samenwerking. Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Jouw werkzaamheden als Service Monteur Machines Slootonderhoud:

Voor de vacature als Service MonteurMiddelburg WTBga je het volgende doen:

en In de functie van service monteur voer je onderhoud en reparaties uit aan onze machines. Dit doe je zowel vanuit de werkplaats als op locatie bij de klant. Je verhelpt storingen en bent in staat om zelfstandig machines aan te bouwen/ samen te stellen met of zonder gebruik te maken van tekeningen, schetsen, foto’s etc. Daarnaast stel je machines in gebruik, wat inhoudt het proefdraaien en testen van de machine. Verder instrueer je klanten omtrent gebruiksmogelijkheden.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Service Monteur, die past in deze rol.

Jouw specificaties:

 • Je bent een afgeronde MBO +/HBO opleiding WTB/E.
 • Daarnaast heb je zeer goede kennis van mechanische en hydraulische systemen.
 • Ook beheers je de Duitse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs BE, rijbewijs C is een pré.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Verder ben je bereid tot het uitvoeren van werkzaamheden in het buitenland.
 • Je woont in de omgeving van Middelburg, Vlissingen, Goes, Terneuzen en Zierikzee.

Arbeidsvoorwaarden:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.300 tot Euro 3.400. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Eenvoudig solliciteren:

Deze baan is voor kandidaten die interesse hebben in Service Monteur Monteur Landbouwwerktuigen of Monteur Gereedschappen.

We zoeken kandidaten die in de buurt of in Middelburg wonen. Dus woon je in Kapelle, Vlissingen, Kruiningen, Terneuzen of Krabbendijke solliciteer direct. Maar ook kandidaten uit Hulst, Nieuwerkerk, Goes en Yerseke zijn welkom. Dan zijn natuurlijk ook plaatsen als Zierikzee, Middelburg en Arnemuiden goed. En dat geldt ook voor Zl of Zeeland de afstand is dan ook prima.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Lees hier meer…